Foto – hobby nr.. tja..

 

 

Jeg har i tillegg til søm og strikk enda en hobby. Foto. Det har jeg drevet med siden 2006 aktivt. Da kjøpte jeg min første DSLR, som føltes som kostet en formue! Det gjorde den nok også, den gang :-p Siden dengang har jeg byttet DSLR 4 ganger. Jeg hadde først et Samsung, så en Canon 450D, som ble byttet ut med 500D – og som igjen ble byttet med 7D. Semiproff. Etter en stund kjøpte jeg meg ett 100D, som supplering, og som var enklere for mediappa – som ikke heeelt deler samme hobby – å bruke. I løpet av årene er det også blitt en del optikk og blitz. I høyre menykolonne er en oversikt over kamera og optikk. I Januar i år, oppgraderte jeg 7D’en, etter 4 trofaste år med 7D – til 7D mark II. 

 

Vil du lese en god og skikkelig test av 100D, gå til http://www.akam.no. Der ligger også en test av 7D Mark II, om det er av interesse.

 

Samtidig må jeg rose Fotovideo/Scandinavian Photo i Oslo litt. Elsker det stedet ! Jeg leverte 7D til rens i fjor, første gang på 2-3 år – og siden det var nytt har det vært med meg overalt! Stranda, i veska ++ jeg har ikke vært «oversnill» med det. Men det tok under en time, og rapporten «lite støv». Det er fantastisk, med andre ord, 7D tåler det det lover ! 🙂 Samme dagen jeg hadde det på service, ble 100D med meg hjem, Fotovideo er supre på service, de kan tingene sine og jeg elsker servicen jeg får der – når jeg kommer! Anbefales sterkt! 🙂 Jeg har også kjøpt 7D Mark II min der, en god del av optikken og et GOPro kamera – alltid fornøyd ! 🙂 

 

#fotovideo #scandinavianphoto #canon #100D #7DmarkII #foto #bilder #kamera #DSLR #optikk #topp #butikk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..