POKEMON – DILLA!!??!?!??!

 

Flere som har barn med Pokemon dilla?  🙂 


Lille ville ha en «kul» (selvfølgelig) lue. Hun har dilla på Pokemon, og dermed ble det «livets gang» for en av figurene. Jeg er helt ut når det kommer til dette, men jeg har skjønt at alt begynner med dette egget, så en liten søt figur, som videreutvikler seg til noe.. eh.. tja.. something 🙂 Dermed ble det alle 3 effektene på en baggy lue. Luen er i dobbel ullfleece fra Janus. 

 

Det er ikke så lett å se her, men bokstavene er mønsterstingsatt. Dvs når man ser de på lua, er det bittesmå smileys som utgjør bokstavene. Det er en utrolig kul effekt, som jeg ikke klart å få frem i går, uten makro linsa. Fargen ble litt rar, men det er den mørkeste olivenfargen som er riktig. Litt begrenset hva man får til å ta bilde av, kl 0730 når Lille prøvde luen. 

9 kommentarer

 1. Jeg har ikke barn selv ennå !
  Men jeg digget Pokemon når jeg var lita, jeg samlet på kortene, å skulle alltid ha en pokemon ball til lørdags godt, for der fulgte det med en liten pose med sukkertøy å en pokemon figur 😛 Så brukte vi å leke pokemon å kastet ballene med dyrene i når de skulle slippes ut osv 😀

  Liker

 2. Så artig 🙂
  Nei syns det er morsomt at ting ennå er fra man var mindre selv,håper det ennå er populært når mine barn en gang kommer til verden 🙂
  Så har man noe å fortelle barna når de blir eldre å forstår litt mer, å fortelle at dette lekte mamma/pappa også med når vi var små 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..