Designertøy – sy selv :-p

 

Kjolen til venstre kjøpte jeg i fjor sommer, i en Designer butikk. Kjolen var på salg, og derfor følte jeg at det kunne rettferdiggjøres :-p Hjem fra arbeid i DK rett før, var jeg innom Erik på Jydsk Stoflager, og der fant jeg jammen samme type stoffet. Dermed ble det litt med hjem.

 

En helg i september var vi i Bergen, og en sving innom Illums Bolighus, var ikke rent fristende. Da kom ideen….. Jeg kan søren meg sy de buksene jeg hadde lyst på :-p En glitter, og en «gråleopardet» bukse, var fristende hos Illum – dermed ble det to slike, i tillegg til «Designer» buksen. Knøtta fikk to tightser i samme stoff som meg, i tillegg til pusekattights. Også dette stoffet er fra Jydsk.

 

Lille fikk ett sett i samme stoff som «designer» buksen, og en lilla tightsbukse. Glitterstoffene er krinkelull fra Janus. Totalt 8 bukser til liten og stor, og en genser. Med andre ord, noen meter stoff er sydd opp! Kanskje på tide……

 

 

Pusekatt fototrykk stoff: Jydsk Stoflager
«Sebra stoff»: Jydsk Stoflager
Grå/sort leopard: Jydsk Stoflager
Lilla og grå krinkelull: Janus
Mønster: Symagsinet

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..